25 de març 2007

Comença l’espectacle!



Avui dia 25 de març a les 6 de la tarda s’alçarà el teló de la Sala Cabanyes per tornar a veure una de les representacions més arrelades a la nostra ciutat. De la mà dels Armats de Mataró, avui tornarem a veure “La Passió, Jesús el Crist”. Una Passió que podria ser reconeguda com La passió del Maresme, ja que és l’única passió que es representa actualment a la comarca.

Enguany, es representa la 24ena edició de La Passió. Francesc Constantí dirigirà la seva darrera Passió a la Sala Cabañes, una Passió que és el tret de sortida dels actes programats pels Armats de Mataró a la Setmana Santa.

En una recent entrevista al Capgros, Francesc Constantí esplicava que el secret de l’èxit del muntatge radica en el fet que els problemes que s’hi presenten són “quotidians”. Per exemple un home bo que s’enfronta amb les forces del seu temps. “Per sort encara queden homes bons avui en dia, i això és el què la fa actual” va continuar Constantí.

Malauradament, per a tots aquells que amb il·lusió fan possible la posada en escena de La Passió, són molts els entrebancs, potser més dels que caldria, amb la que topen aquests professionals any rera any. Però, segons assegura Francesc Constantí, Director General de La Passió, “lluny de conduïr-nos al desànim, ens fa més forts als qui hi treballem, perquè senzillament estimem el Teatre i La Passió, ens infundeix una energia que tant sols és comprensible per aquelles persones amants de la feina ben feta”.

Endavant a tots aquells que féu possible La Passió!!! Que l’espectacle continuï vingent any rera any!!!

1 comentari:

Unknown ha dit...

Desconeixia que a Mataró tb es representa una Passío, La passió, vaja... Salutacions!